woensdag 30 oktober 2013

Rainy day

Hey allemaal,
En het regent alweer. Vinden jullie het ook zo vervelend als het regent? Ik (Floor) wel. Je kan niet naar buiten want dan wordt je nat. En picknicken lukt dus ook niet. Als het regent verveel ik me eerder. Heb jij dat ook? Lees dan snel verder want voor jullie zet ik de leukste tips die je kunt doen op een rijtje. De tips kan je natuurlijk ook doen als het niet regent of in de vakantie.

Film kijken
Huur een film of download er een. Pak een bak popcorn of een andere lekkere snack (pak voor de verandering iets gezonds). Ga lekker op je bed zitten met een deken om je heen en geniet gewoon van de film. Mijn tips voor leuke films zijn: Pirates of the caribbean, Narnia, Mean girls, Safe haven en Crazy, stupid love.

Bakken
Zoek het op het internet naar leuke recepten om te bakken. Van oreotaart tot bossche bollen. En daarna eet je het natuurlijk lekker zelf op. :)

Bloggen
Als je je eigen blog hebt is dit het perfecte moment om alvast wat blog artikels te schrijven. Als je een keertje schoolstress hebt dan heb je alvast je artikelen klaar staan. Ook leuk om te doen is om nieuwe blogs te ontdekken.

DIY 
Ben je creatief? Dan is het superleuk om te gaan DIY'en  (Do It Yourself'en). Zoek op Youtube of op blogs naar een toffe DIY. Er zijn veel DIY's om je kamer mee op te vrolijken zo kan je goedkoop en naar je eigen stijl je kamer inrichten. Hier een paar leuke DIY voorbeelden: (klik op de afbeelding om ze groter te maken.)
Maak een nieuwe cover voor je agenda.
Dit is ook een leuke DIY!
Een nep tafel maken.
Spelletjes
Nodig al je vrienden uit bij jou thuis voor een grote spelletjescompetitie. Pak alle spelletjes uit de kasten en vraag of je vrienden ook een spel meenemen. Maak er wat gezelligs van!

Youtube
Ontdek de leukste youtubers, beautybloggers, knappe jongens, de grappigste filmpjes en de nieuwste artiesten en videoclips. Misschien ontdek je wel je nieuwe favoriete band. Have fun!

Kamer inrichten
Richt je kamer opnieuw in. Zet je bed een keer bij je raam inplaatst van de plek waar die altijd al stond en Zet je kast een keer in die hoek en hang je spiegel in de buurt van een lamp zodat je je fabulous outfit beter kan zien. Vraag aan je ouders of je een muur mag verven. Zo krijg je gelijk een hele andere sfeer in je kamer. Maar beslis niet te snel welke kleur je neemt want je mening kan in de puberteit heel snel veranderen. Ik heb nu ook zoiets van "Waarom heb ik deze kleur gekozen?"

Tekenen
Zoek een mooie afbeelding op van je favoriete idool bijvoorbeeld. Probeer hem zo goed mogelijk na te tekenen. En voilà je kunstwerk is klaar. Lijst hem in en hang hem op zodat je er nog lang van kunt genieten.

Tijdschriften
Die oude tijdschriften die je in je kast hebt liggen zijn echt nog wel leuk om in te lezen hoor! Je komt bijvoorbeeld de trends van een jaar geleden tegen. Leuk om te zien toch?! Je kan ook leuke kledingstukken en mooie beautyproducten uitknippen en er een collage van maken.

Nail art
Probeer een mooie creatie op je nagels. Misschien ontdek je wel een goede nail artiest in jezelf. Op youtube vind je ook leuke tutorials. Of zoek op internet de laatste nail trend op.

Foto's maken
En dan nog een idee om te doen als je je verveelt. Spreek met een vriendin af om foto's te gaan maken in een mooi bloemenveld of in een bos. Dit is alleen niet zo handig om in de regen te doen, daar word je denk ik niet zo vrolijk van, hahah. Deze foto's zijn leuk als herinnering maar ook leuk om op je blog te plaatsen voor een outfit-artikel.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn tips te lezen. Wat doe jij graag op een regenachtige dag?

doeg xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten